Компания

ПРЕВРЪЩАНЕ НА УБЕЖДЕНИЯТА В ДЕЙСТВИЕ

Кърт Краних винаги е бил убеден в идеята за използване на слънчевата енергия за производство на електроенергия. Практичен мислител и теоретичен изследовател в едно. Така търговското дружество се издига до едно от водещите имена на световния пазар на фотоволтаични продукти. Днес Krannich съсредоточава дейността си върху дистрибуцията на всички компоненти, от които се състои една фотоволтаична система. Основните ни характеристики са списъкът с дългогодишни партньори, смарт технологии, най-съвременните ни системи - и динамичните ни хора.

 

ЕКСПЕРТ?
В ПОСОКА КЪМ БЪДЕЩЕТО!

KRANNICH SOLAR

Нашата визия е една 100% отдаденост за 100% възобновяема енергия. Нашата убеденост е и силата, която ни движи - и ни кара да напредваме на пазара на фотоволтаични системи вече повече от 25 години.

Ние задвижваме нещата. Буквално!
Високоефективна дистрибуция, мощна логистика, силна лична подкрепа - ние сме тук, когато имате нужда от нас.

ГЛОБАЛНО? АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО!

Първоначално стартирала с двама служители , днес Krannich е успешна международна компания. Има 25 клона в 23 държави и 700 служители по целия свят. Ръководена еднолично , приятелски настроена, надеждна. Личната отговорност и индивидуалната надеждност са нашите силни страни и ключът към успеха ни. България се обслужва компетентно и надеждно от нашия клон в Гърция.

ПРИ ВЪПРОСИ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

КОНТАКТИ

Имате въпрос относно нашите продукти и услуги или желаете да получите конкретна оферта? 

Ние сме на Ваше разположение за запитвания по телефона или чрез нашия формуляр за контакт.