За нас

ЕКСПЕРТИЗА? ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО!

Слънчевата енергия вече е един от основните източници на енергия. Нашето убеждение е и силата, която ни движи. Нашата мисия е ясна. Винаги, когато става въпрос за нуждите и изискванията на нашите клиенти, бързината е от съществено значение. За щастие, ние разполагаме с множество характеристики, които отговарят на това: широката ни продуктова гама , голямата ни стокова наличност и естествено изключителната гъвкавост като даденост.

ИЗЯВЛЕНИЕ НА НАШИЯ ОСНОВАТЕЛ, СОБСТВЕНИК И ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

"Компаниите, ръководени от предприемачи, са ''различни'' - и Krannich Solar е типична компания, ръководена от предприемачи. Ние възприемаме нашия бизнес като нещо много повече от обикновена работа. Искаме дейността ни да има смисъл, а действията ни се основават на вярата ни в нашата визия за "100% възобновяема енергия".

Повече от 25 години във фотоволтаичната индустрия означават повече от 25 години работа на нестабилни пазари, които са силно повлияни от политическите условия. След като извоювахме стабилност на сегашната си позиция, гледаме с уверен оптимизъм към предстоящите години. Нашата международна стратегия е гаранция за успеха ни и ще продължи да определя курса ни."

Kurt Krannich
Кои сме ние
Krannich Solar е синоним на 25 години професионален опит. Експерти със задълбочено познаване на пазара и умения, със специализирани познания и усет за определяне на тенденциите.
Къде работим
Първоначално с двама души, днес Krannich е успешна международна компания с над 25 клона в над 23 държави и над 700 служители по целия свят.
Какво ни прави специални
Като специализиран търговец на едро на фотоволтаични консумативи и системи, ние сме познавачи в индустрията, доставчици на услуги, експерти по оптимизация, консултанти и практици. Но преди всичко ние сме експертни партньори.
Нашите клиенти
Те са инсталатори и проектанти на фотоволтаични системи от всякакъв мащаб, подкрепяни от нас във всяка фаза на проекта с нашите висококачествени продукти, експертиза и услуги.

ДИСТРИБУЦИЯ НА PV

НА СКЛАД? И ВИНАГИ НА ПЪТ!

Организиран логистичен център с 5 400 различни продукта на склад? Горди ли сме? Разбира се ,че Да! Но най-хубавото от всичко е, че продуктите не остават за дълго по рафтовете; те винаги са на път към нашите клиенти. Не сме съгласни, че "пътят е наградата". Организираната логистика показва своите качества, когато продуктите се доставят на клиентите по график. И това работи! Но всъщност доставката е само последният етап; първото звено в безпроблемната реализация на доставките винаги е обмисленият план, който държи под око цялостната картина от планирането до доставката на стоките.

МАКСИМАЛНА СТОКОВА НАЛИЧНОСТ,
МИНИМАЛНО ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Квалифицираният персонал прави всичко това възможно. С внимателно подбрани логистични партньори, които да увеличат темпото. И всичко това, за да гарантираме, че нашите продукти ще пристигнат своевременно там, където са необходими: при клиента, направо на строителната площадка, в предварително уговорен час или с доставка на следващия ден. Винаги се радваме на лични обаждания - но знаем, че те няма да са необходими за проследяване на поръчката.
 

ДОСТАВКА НА ПРОЕКТА

АМБИЦИОЗНИ ПЛАНОВЕ? БЕЗ РИСК!

По -мащабните проекти не трябва да означават затягане на колана. При тях , запазването на ликвидността при максимална гъвкавост и функционална ефективност е особено важно. Ние се грижим за този аспект с ясни условия, регулиращи потоците от плащания и стоки. Не е необходимо нашите клиенти да купуват и плащат за стоки дълго преди стартирането на проекта. Това е феърплей - начинът на Krannich!

 

Търси се партньор? Експертите са намерени!

Като експерти ние с удоволствие приемаме всички проекти, а също така работим и в международен план. Предлагаме пълна гама от компоненти и богат опит за покривни или свободно стоящи фотоволтаични системи. Голям мащаб ? Бърза доставка! Естествено, ние сме в състояние да доставяме големи количества ,и в кратки срокове и да подкрепим Вашия проект с нашия опит. Ние изпълняваме всички нужди и желания. Винаги по най-висок стандарт! Можем да отговорим на почти всички Ваши нужди - на разбираем език и дори на чужди езици.

 

АКПРИ ВЪПРОСИ, МОЛЯ,
НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

КОНТАКТ