100% ОТДАДЕНОСТ ЗА
100% ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ

Krannich Solar

Кърт Кранних винаги е вярвал в идеята за използване на слънчевата енергия за производство на електроенергия. Той е практичен мислител и теоретичен изследовател едновременно . Така търговското дружество , което създава се издига до едно от водещите имена на световния пазар на фотоволтаични продукти. Днес Krannich съсредоточава дейността си върху дистрибуцията на пълната гама компоненти , от които се състои една фотоволтаична система. Нашите основни характеристики са списъкът с дългогодишни партньори, смарт технологиите, най-съвременните системи - и динамичните ни хора.
Като специализиран търговец на едро на фотоволтаични консумативи и системи, ние сме утвърдени в индустрията доставчици на услуги, експерти по оптимизацията , консултанти и хора, които действат . Но на първо място ние сме експертни партньори.

Квалифицирано консултиране и
подкрепа за проекти
Професионално консултиране за инсталатори и проектанти на фотоволтаични системи от всякакъв мащаб, подкрепени от нас във всяка фаза на проекта с нашите висококачествени продукти, експертиза и услуги.
Продукти от водещи производители
Висококачествени продукти, превъзходно качество, съвместими компоненти - това са изискванията за включване в нашето портфолио.
25 години опит
Експерти със задълбочено познаване на пазара и опит, със специализирани познания и усет за определяне на тенденциите.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ. УНИВЕРСАЛНО? УНИКАЛНО!

PV WHOLESALER

Като си помислите за фотоволтаици, обикновено се сещате за покрив, покрит със соларни панели. Тези продукти все още заемат централно място в нашето продуктово портфолио. Но има и нещо повече. Винаги сме доставяли пълната гама продукти за реализиране на фотоволтаични проекти. За домакинства, търговски предприятия и соларни паркове, като частични проекти или цялостни решения. А нашите услуги включват много повече от просто доставка на продукти. Те дават възможност на нашите клиенти да разчитат на изключителна стокова наличност и бърза доставка.

Пълната гама от наши продукти, налична денонощно и подкрепена с подробна информация. Всичко това на разположение в нашия уеб магазин. Правим пазаруването по-лесно и по-удобно с допълнителни възможности за избор на опции като задаване на дата на доставка и управление на множество поръчки . Но какво да кажем за цените? Винаги актуални и почти винаги с атрактивни специални оферти.

Соларни модули

Богат избор, набор от категории , винаги най-високо качество от добре познати марки на конкурентни цени.

Инвертори

Струнни инвертори, централни инвертори или хибридни инвертори - в нашето портфолио има всички!

Оптимизатори

Можете да постигнете максимална производителност за всички модули на вашата соларна система с нашите оптимизатори на производителността от водещи производители.

Монтажни системи

За лесен монтаж на фотоволтаични панели на всяко място. Предлагат се стандартни или нестандартни решения.

Системи за съхранение

Интегрирани решения за съхранение на електроенергия за фотоволтаични системи, които са на по-добра цена от електроенергията от мрежата, са отговорът.

Е-МОБИЛНОСТ

Възобновяема енергия за електромобили, зарядна станция за домашна употреба: значително по-високо собствено потребление и сигурно и надеждно зареждане със слънчева енергия.

Аксесоари

Пълна гама от аксесоари за всички елементи на фотоволтаичните системи в нашето портфолио.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС, АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ

КОНТАКТИ

Имате въпрос относно нашите продукти и услуги или искате да получите конкретна оферта? 

Ние сме на ваше разположение за вашите запитвания по телефона или чрез нашия формуляр за контакт.