Basın

Krannich Solar: Hırvatistan ve Slovenya'da yeni şubeler

Uluslararası ticaretin genişlemesi devam ediyor +++ Hırvatistan 30., Slovenya 31. şube

Krannich Solar, küresel işlerini daha da genişletmek için iki yeni şube açıyor. Yakın zamanda Amerika ve Asya'da açılan şubelerin ardından şimdi de Balkanlar'a odaklanılıyor. Krannich 30. şubesini Hırvatistan'da açarken, Slovenya'daki şube 31. şube oldu.

Yeni şubeyi kuran ve ekibiyle birlikte Sırbistan ve Bosna Hersek'teki müşterilerle de ilgilenen Mateo Markoc, "Hırvatistan, Krannich için heyecan verici bir pazar" diyor. "PV pazarı hala yönetilebilir durumda ve büyük bir potansiyel görüyoruz. En önemli elektrik sağlayıcılar eski hidroelektrik santralleri. Ancak hidroelektrik artan talebi karşılayamıyor. Ülkemizde yılda ortalama 2.600 güneş-saati var - önümüzdeki yıllarda güneş enerjisinin güçlü bir şekilde yaygınlaşması için mükemmel bir fırsat."

Ekibiyle birlikte Slovenya'dan sorumlu olan Tomaž Repas da aynı derecede iyimser: "Slovenya kendine iddialı hedefler koydu ve 2033 yılına kadar kömür ile sağlanan enerjiyi aşamalı olarak ortadan kaldırmak ve yenilenebilir enerjiyi büyük ölçüde genişletmek istiyor. Bunu başarmak için hükümet, örneğin depolamalı PV çatı sistemleri ve ısı pompaları için sübvansiyon programlarına da odaklanıyor.

Her iki ülke de Krannich Solar'ın Avrupa web mağazasına bağlı, yani yerel müşteriler tüm portföye erişebilir ve montaj sistemleri ile modüllerden, invertörlere, depolama sistemlerine ve şarj istasyonlarına kadar PV kurulumları için ihtiyaç duydukları bir çok ürünü Krannich Solar aracılığıyla satın alabilirler.

"Bir distribütör olarak enerji dönüşümünde önemli bir rol oynuyoruz. Kurulumculara tedarik sağlıyoruz ve herhangi bir tedarik zorluğunu veya arz fazlasını tamponluyoruz. Tavsiye, destek ve uzmanlık sunuyoruz. Bu rolümüzü dünya çapında daha iyi bir şekilde yerine getirmek istiyoruz. İki yeni şube, sadece Hırvatistan ve Slovenya için değil, tüm Balkan bölgesi için bu yönde atılmış önemli bir adımdır" diyor Krannich Solar CSO'su Jan Brunner.