Basın

Krannich Solar büyümeye devam ediyor

Fotovoltaik toptancısı ABD ve Vietnam'da iştirakler kurdu +++ Dünya çapında 1.000 çalışan +++ 2022'de önemli satış büyümesi

Krannich Solar 2022 yılında da büyüme yolunda ilerliyor. Uluslararası alanda faaliyet gösteren fotovoltaik toptancısı 2022'de işlerin gidişatından çok memnun: "Tüm şubelerimizde operasyonel işler iyi gelişiyor. Neredeyse tüm ülkelerde pazar büyümesi var, özellikle yerel ve çekirdek Avrupa pazarları güçlü bir şekilde büyüyor" diye özetliyor Kurt Krannich. Şirketin kurucusu, yenilenebilir enerjiler olmadan iklim koruması sağlanamayacağı için PV pazarının dünya çapında büyümeye devam edeceğine inanıyor.

Sonuç olarak, Krannich Solar da küresel genişlemesini sürdürüyor ve 2022 yılında Vietnam'da yeni bir yan kuruluş açtı. ABD'de, New Jersey ve Kaliforniya'da birkaç yıldır başarıyla faaliyet gösteren lokasyonlara ek olarak Florida ve Teksas'ta iki yeni şube faaliyete başladı. Depo alanı dünya çapında neredeyse 20.000 metrekare genişletildi, çalışan sayısı 1.000'in üzerine çıktı.

Böylece toptancı kendisini gelecek için iyi hazırlanmış görüyor: "2022'yi de ciroda önemli bir artışla kapattık" diyor Gelir Müdürü Jens Ullrich ve ekliyor: "2023'te de güçlü bir büyüme bekliyoruz. Yüksek enerji fiyatları ve iklim dostu enerji konusunda artan farkındalık PV'ye olan talebi artırmaya devam ediyor." Politik çerçeve de artık pek çok ülkede "yeşil".

PV sistemlerine ek olarak, depolama sistemleri de kazançlı hale gelmekte ve hem evler hem de ticari sistemler için giderek daha fazla ülkede sıklıkla kurulmaktadır. Özellikle ticari depolama sistemleri, iyi planlandıkları ve sistem operatörlerinin ihtiyaçlarına göre uyarlandıkları takdirde birkaç yıl içinde kendilerini amorti edebilirler. Krannich bu noktada devreye giriyor: "Bir PV toptancısı olarak ideal arayüz biziz. Büyük sistemlerin planlanması ve gerekli bileşenlerin bir araya getirilmesi söz konusu olduğunda, üreticiler, kurulumcular ve müşteriler uzmanlığımıza ve deneyimimize başvurmaktan mutluluk duyuyor."

Krannich Solar Hakkında

Krannich Solar, 1995 yılından bu yana fotovoltaik kurulumcuları için güçlü bir iş ortağı olarak solar enerji sistemlerini ileriye taşıyan her şeyi sunmaktadır: yetkin danışmanlık, verimli lojistik çözümleri ve güneş enerjisi sistemleri için dünyanın önde gelen ürün ve sistem komponentleri sunulmaktadır. Sahibi tarafından yönetilen şirket, dünya çapında büyüyen pazar payı ile önde gelen PV distribütörlerinden biridir. Şirketler grubu dünya çapında 1.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Şirketin 29 satış ofisi dünyanın neredeyse tüm ülkelerindeki müşterilere hizmet vermektedir.

Daha fazla bilgi için: www.krannich-solar.com
Basın irtibat kişisi: Anita Hartmeyer
E-posta: a.hartmeyer@de.krannich-group.com