Wettelijke kennisgeving

WETTELIJKE KENNISGEVING

Wettelijke kennisgeving (PDF)

Informatie verstrekt in overeenstemming met § 5 van de Duitse Telemedia Wet (TMG):

Krannich Solar GmbH & Co.KG
Heimsheimer Straße 65/1
71263 Weil der Stadt/Hausen
Duitsland

Handelsregister: Amtsgericht Stuttgart, Registratienummer: HRA 722809

BTW-identificatienummer overeenkomstig § 27 a van de Duitse wet op de belasting over de toegevoegde waarde (UStG): DE814994131

Vertegenwoordigd door:

Algemene partner

Krannich Solar Verwaltungs GmbH
Heimsheimer Straße 65/1
71263 Weil der Stadt/Hausen
Duitsland

Directeur: Kurt Krannich

Handelsregister: Amtsgericht Stuttgart, Registratienummer: HRB 722365

Contact:

Telefoon: +49 (0)7033 3042-0
Fax: +49 (0)7033 3042-222
E-mail: infonoSpam[at]de.krannich-solar.com 
Website: https://krannich-solar.com/   

Contact in België:

Krannich Solar bvba/sprl
Gemeenteplein 13 (Bus 0001)
9090 Melle
België

Telefoon: +32 (0)921 02 360
Fax: +32 (0)923 25 623
E-mail: infonoSpam[at]be.krannich-solar.com

Website: https://krannich-solar.com/be-nl/

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

U vindt ons e-mailadres in het impressum hierboven.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten volgens § 7 par. 1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te bewaken of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop een concrete schending van de wet bekend is geworden. Indien wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Indien wij kennis krijgen van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De door de exploitanten op deze pagina's gemaakte inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor de verveelvoudiging, bewerking, verspreiding of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswetgeving is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant werd gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.