K2 Systems - Innovatieve montagesystemen

K2 SYSTEMS - INNOVATIEVE MONTAGESYSTEMEN

Zonne-energie heeft de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit gewonnen als een duurzame en milieuvriendelijke bron van elektriciteit. Bij het installeren van zonnepanelen is het kiezen van het juiste montagesysteem van groot belang voor de efficiëntie en duurzaamheid van het systeem. Het K2 montagesysteem is een veelgebruikte oplossing die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Wat is het K2 Montagesysteem?

Het K2 montagesysteem is een geavanceerde oplossing voor het bevestigen van zonnepanelen op daken en grondoppervlakken. Het systeem is ontworpen om zowel efficiëntie als duurzaamheid te bieden, en het is compatibel met verschillende soorten zonnepanelen en daktypen. Het K2 systeem is verkrijgbaar in verschillende varianten om te voldoen aan de specifieke eisen van elke installatie.

Voordelen van het K2 Montagesysteem:

  • Veelzijdigheid: Het K2 systeem kan worden aangepast aan verschillende daktypen en hoeken, waardoor het geschikt is voor zowel schuine daken als platte daken.
  • Duurzaamheid: Het systeem is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en roestvrij staal, die bestand zijn tegen weersinvloeden en corrosie, wat de levensduur van het systeem verlengt.
  • Eenvoudige installatie: Het K2 montagesysteem wordt geleverd met voorgeboorde gaten en bevestigingsmiddelen, waardoor de installatie snel en gemakkelijk verloopt.
  • Esthetisch: Het systeem is ontworpen met oog voor esthetiek, waardoor het er netjes en professioneel uitziet op het dak.
  • Compatibiliteit: Het K2 systeem is geschikt voor verschillende soorten zonnepanelen, of het nu gaat om monokristallijn, polykristallijn of dunne film panelen.

Wat is nieuw? Nieuwe raillengten

In de snelgroeiende fotovoltaïsche sector gaan de veranderingen bijzonder snel.
Modules zijn groter en breder geworden, wat betekent dat de onderconstructie ook moet groeien. Daarom introduceert K2 SYSTEMS de volgende nieuwe raillengten:

SingleRail en SolidRail: 2,50 m / 3,65 m / 4,80 m / 5,95 m
BasicRail: 2,50 m / 4,80 m / 5,95 m
CrossRail 36: 4,80 m

De voordelen van de nieuwe afmetingen:

  • Installatie zonder snijden: De raillengten zijn aangepast aan een modulebreedte van 1134 mm. Dit betekent dat de montage in de meeste gevallen kan worden uitgevoerd zonder uitsparingen of railverbindingen.
  • Minder voorraden en meer beschikbaarheid: het kleinere aantal verschillende raillengten betekent dat de voorraden en opslagruimte kleiner worden. Tegelijkertijd zorgt het voor een betrouwbare beschikbaarheid.
  • Hoge flexibiliteit en duurzaamheid: de rails zijn iets langer dan nodig. Hierdoor kunnen we ze intelligent installeren door ze in te korten. Een rail die ontworpen is voor 5 modules kan bijvoorbeeld zo worden gesneden dat hij kan worden gebruikt om bijvoorbeeld 2 modules en 3 andere modules te bevestigen. Dit geeft ons meer flexibiliteit en vermindert onnodig afval.

K2 SYSTEMS IN DE KRANNICH WEBSHOP

Het K2 montagesysteem biedt een uitstekende oplossing voor het installeren van zonnepanelen op een efficiënte en duurzame manier. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid is het een populaire keuze voor professionals die streven naar groene energieopwekking.