Sajtószoba

Krannich Solar: új fióktelepek Horvátországban és Szlovéniában

Folytatódik a nemzetközi üzletág bővítése +++ Horvátország a 30., Szlovénia a 31. fióktelep +++ Online vásárlás az európai webshopon keresztül

A Krannich Solar két új fióktelepet nyit, hogy tovább bővítse globális üzleti tevékenységét. A nemrégiben Amerikában és Ázsiában megnyitott fiókok után most a Balkánra összpontosítanak. A Krannich ott Horvátországban nyitotta meg 30. fióktelepét, míg a szlovéniai fióktelep a 31. számú.

"Horvátország izgalmas piac a Krannich számára" - mondja Mateo Markoc, aki az új fiókot létrehozta, és csapatával a szerbiai és bosznia-hercegovinai ügyfeleket is gondozza. "A PV-piac még kezelhető, de nagy potenciált látunk benne. A legfontosabb áramszolgáltatók a régi vízerőművek. A vízenergia azonban nem tudja fedezni a növekvő keresletet. Átlagosan 2600 napsütéses óránk van évente - ez tökéletes a napenergia erőteljes elterjedéséhez az elkövetkező években."

Tomaž Repas, aki csapatával együtt Szlovéniáért felel, ugyanilyen optimista: "Szlovénia ambiciózus célokat tűzött ki maga elé, és 2033-ig fokozatosan ki akarja iktatni a szénenergiát, és nagymértékben ki akarja terjeszteni a megújuló energiát. Ennek elérése érdekében a kormány is támogatási programokra összpontosít, például a tárolóval ellátott PV-tetőrendszerek és a hőszivattyúk esetében."

Mindkét ország csatlakozik a Krannich Solar európai webshopjához, ami azt jelenti, hogy a helyi ügyfelek hozzáférhetnek a teljes portfólióhoz, és a Krannich-tól vásárolhatnak mindent, amire a PV-berendezésekhez szükségük van, a szerelőrendszerektől és moduloktól kezdve az invertereken és tárolóegységeken át a töltőállomásokig.

A Krannich Solarról

"Nagykereskedőként fontos szerepet játszunk az energetikai átállásban. Mi látjuk el a telepítőket, és puffereljük az ellátási nehézségeket vagy a túlkínálatot. Tanácsot, támogatást és szakértelmet nyújtunk. Ezt a szerepet világszerte egyre jobban és jobban szeretnénk betölteni. A két új fióktelep fontos lépés ebbe az irányba, nemcsak Horvátország és Szlovénia, hanem az egész balkáni régió számára" - mondta Jan Brunner, a Krannich Solar ügyvezető igazgatója.

A Krannich Solar 1995 óta erős partnere a fotovoltaikus telepítőknek, és mindent kínál, ami a fotovoltaikát előreviszi: alapos tanácsadást, hatékony logisztikát és a világ egyik vezető termék- és rendszerkínálatát a napenergia-termeléshez. Növekvő globális piaci részesedésével a tulajdonos által vezetett vállalat az egyik vezető fotovoltaikus nagykereskedő. A vállalatcsoport világszerte több mint 1200 embert foglalkoztat. A 31 leányvállalat a világ szinte minden országában szállít ügyfeleknek.