O nama

STRUČNOST? OKRENUTOST BUDUĆNOSTI!

Solarna je energija već jedan od naših najvažnijih izvora energije.

Naše je uvjerenje također i sila koja nas pokreće. Naša je misija jasna. Gdje god su u pitanju potrebe naših klijenata, ključna je brzina. Na sreću imamo mnogo značajki koje pogoduju tome: naš opširan portfelj proizvoda, visoka dostupnost i uobičajena iznimna fleksibilnost koji se podrazumijevaju. 

IZJAVA NAŠEGA OSNIVAČA, VLASNIKA I
GLAVNOG DIREKTORA

„Društva su kojima upravljaju poduzetnici ‘različita’ – a Krannich Solar tipično je društvo kojim upravljaju poduzetnici. Na svoje poslovanje gledamo kao na nešto puno više od samo posla. Želimo da naše djelovanje nešto znači, a naši se postupci temelje na našem vjerovanju u našu viziju ‘100 % obnovljivih energija’.

Više od 25 godina u fotonaponskoj industriji znači više od 25 godina rada na nepostojanim tržištima na koja snažno utječu politički uvjeti. Nakon što smo osigurali svoj trenutni položaj, na godine koje dolaze gledamo uz pouzdani optimizam. Naša međunarodna strategija jamstvo je našega uspjeha i nastavit će određivati naš smjer.”

Kurt Krannich
Tko smo mi
Krannich Solar sinonim je za 25 godina profesionalnog iskustva. Vrlo iskusni stručnjaci koji dubinski poznaju tržište, specijalizirani su i znaju prepoznati trendove.
Gdje poslujemo
Počevši kao posao koji obavljaju dva čovjeka, Krannich je danas uspješno međunarodno društvo s 25+ podružnica u 23+ zemalja i 1000+ zaposlenika diljem svijeta.
Zbog čega smo posebni
Kao specijalizirani veletrgovac fotonaponske opreme i sustava, mi smo specijalisti unutar industrije, pružatelji usluga, stručnjaci za optimizaciju, savjetnici i praktični poduzetnici. Ali prije svega stručni smo partneri.
Naši klijenti
To su instalateri i planeri FN sustava svih veličina, koje podržavamo u svakoj projektnoj fazi pomoću naših visokokvalitetnih proizvoda, stručnosti i usluga.

FN DISTRIBUCIJA

NA ZALIHI? I UVIJEK NA PUTU!

Logistički centar punog opsega s preko 5400 različitih proizvoda na zalihi? Naravno da smo ponosni! Ali najbolje je to da proizvodi ne ostaju dugo na policama; uvijek su na putu do naših klijenata. Ne slažemo se da „putovanje je nagrada”. Logističke aktivnosti pokazuju svoju kvalitetu kada se proizvodi dostave klijentu prema rasporedu. I to funkcionira! Ali dostava je zapravo samo završna faza; prva karika u neprekinutom lancu dobave uvijek je razrađeni plan, uzimajući u obzir širu sliku od organiziranja do izlaska robe.

MAKSIMALNA DOSTUPNOST,
MINIMALNO VRIJEME DOSTAVE

Kvalificirano osoblje omogućuje da se to ostvari. Uz pomoć pažljivo odabranih logističkih partnera za ubrzanje tempa. I sve to da se osigura da naši proizvodi sigurno stignu na odredište: klijentu, izravno na gradilište, u unaprijed dogovoreno vrijeme ili dostavom sljedeći dan. Uvijek su nam dobrodošli osobni pozivi – ali znamo da nam neće trebati za obradu narudžbe.
Radije biste osobno preuzeli narudžbu? Može! Naš vam je skladišni tim na raspolaganju. A za najhitnije komponente, tu je naš Pult za ekspresnu dostavu. Za dostavu dijelova, kao što naziv naznačuje – i to brzo.

DISTRIBUCIJA PROJEKTA

AMBICIOZNI PLANOVI? BEZ RIZIKA!

Veći projekti ne moraju nužno značiti da ćete morati rezati troškove. Na velikim projektima posebno je važno očuvanje likvidnosti uz maksimiziranje fleksibilnosti i funkcionalne učinkovitosti. Brinemo se za ovaj aspekt, uz jasne uvjete protoka plaćanja i robe. Naši klijenti ne moraju kupovati i plaćati robu puno prije pokretanja projekta. To je pošteno poslovanje – na način društva Krannich!

 

Tražite partnera? Pronađeni stručnjaci

Kao stručnjaci rado prihvaćamo sve projekte te također djelujemo na međunarodnoj razini. Nudimo puni portfelj komponenti i puno iskustva za krovne ili samostojeće fotonaponske sustave. Velike količine? Brza dostava! Možemo najnormalnije dostaviti velike količine čak i u kratkom roku i poduprijeti vaš projekt vlastitom stručnosti. Mi ispunjavamo sve želje i potrebe. Uvijek prema najvišim standardima! Možemo ispuniti gotovo sve vaše potrebe – svakodnevnim razgovorom, a čak i na stranim jezicima.

 

AKO IMATE BILO KAKVIH PITANJA,
SLOBODNO NAM SE JAVITE

KONTAKT