Services

Service? van Harte!

Natuurlijk zijn wij een groothandel. Maar service is precies ons ding! Want uiteindelijk draait bij ons alles om onze deskundigheid en de service die wij bieden. En dat maakt het verschil. Waar zit de service in? In onze genen, ons bloed, en met name in eenieder persoonlijk. Naast ons productassortiment en de snelle levertijden is onze service het belangrijkste voordeel voor onze klanten. Dat merk je al vanaf het allereerste contact met je persoonlijke verkoopcontact en bij veel andere gelegenheden. Dus laten we van start gaan! 

 

ERNA ZO GOED
ALS VOORAF

After Sales & Services

Natuurlijk kan het af en toe misgaan. Dan is het belangrijk om snel een goede oplossing te vinden. Wij zijn dan de interface naar de fabrikant, de vervoerder en de interne afdelingen van Krannich.
Want service eindigt immers niet bij de aankoop: Aftersales-service betekent een snelle en adequate afhandeling van een vraag of melding. Het belangrijkste is dat het bouwproject op schema blijft.

STEL GERUST VRAGEN

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Sommige mensen spreken van nerds, we zouden onszelf liever omschrijven als liefhebbers van techniek.  Daarom komen we pas echt op toeren bij ingewikkelde technische vraagstukken.

En met ons uitgebreide portfolio op alle gebieden van zonne-energie hebben we niet alleen een antwoord, maar staan we ook klaar met een oplossing. We verwerken aanvragen eenvoudig via ons ticketsysteem of telefonisch. 

 

HET KRANNICH
KENNISFORUM

KLANTENSEMINARS EN WEBINARS

SPREKEN IS ZILVER
JEZELF LATEN ZIEN IS GOUD

MARKETINGONDERSTEUNING

Het is een bijzondere kracht om de eigen competenties goed zichtbaar te maken.

Dat mag niet aan het toeval worden overgelaten - we ondersteunen onze klanten met effectief materiaal, vooral als het gaat om reclame- en marketingcampagnes:   Beurspakket, drukwerk zoals flyers en advertenties of brochures voor eindklanten.