Marketing Support

SPREKEN IS ZILVER
JEZELF LATEN ZIEN IS GOUD

Het is een bijzondere kracht om de eigen competenties goed zichtbaar te maken. Dat mag niet aan het toeval worden overgelaten - we ondersteunen onze klanten met effectief materiaal, vooral als het gaat om reclame- en marketingcampagnes: Beurspakket, drukwerk zoals flyers en advertenties of brochures voor eindklanten. Alleen maar bla-bla? Geen sprake van! Gerichte communicatie bereikt de juiste doelgroep, onderstreept de vakbekwaamheid met een uniforme uitstraling en vergroot het vertrouwen. Dat kunnen we het beste samen doen! 

 

Met een beurspakket zet je jouw bedrijf op een professionele manier in de kijker. Voor een bedrag van € 290,- (plus btw) is er genoeg keus. Kies uit diverse merken en types zonnepanelen, omvormer-dummies, alsmede ontworpen displays en visuals die jouw expositie versterken. Wij zorgen voor het verzenden en ophalen van het beurspakket, bel ons gewoon even.

Particuliere aanvragen over zonne-energie systemen nemen wij in behandeling  en sturen we op passende wijze naar je door op nadere opvolging.  

Wij bieden uitgebreid reclamedrukwerk aan, zoals flyers en advertentiesjablonen, die wij graag voorzien van logo en adres.

Deze service is een specialiteit van Krannich Solar, die zeer populair is bij onze partners. Wij staan altijd voor klaar voor extra support op het gebied van PR. Vertel ons over de planning en de reclamecampagne en wij zullen aangeven in hoeverre wij dit kunnen ondersteunen of overnemen.  Wij houden van initiatief! 

SAMEN NAAR
HET DOEL

Vragen of opmerkingen? 

We helpen je graag op weg. Neem gerust contact met ons op via de telefoon of per mail.